Sannheten om valget

I år er det på nytt kommunestyrevalg og i 2013 er det neste stortingsvalget. Jeg kommer ikke til å gi noen stemme i disse valgene. Hvorfor vil jeg ikke avgi noen stemme? Det er fordi din og min stemme betyr mindre enn ingenting. Stemmen gir en negativ effekt, for hvis man er deltakende i et demokratisk valg, gir man støtte til et umoralsk og tvangsbasert system som har negative konsekvenser for samfunnet.

Dette innlegget vil nok kun treffe deg som allerede har liberale ideer og forståelse for frihet. Fremover kommer jeg til å skrive mer om de grunnleggende prinsippene for frihet og god moral, men i blant er det viktig å gi et budskap til de som allerede har fått forståelse for statens tyranni. Dette er en appell om å gjøre det eneste riktige, til alle som allerede tror på frihet.


Politikerne og tilhengerne av det demokratiske systemet vil forsøke å overbevise oss om hvor viktig det er å stemme. Den sittende regjeringen vil gjøre alt dem kan for å overbevise velgerne om hvordan alternativet (andre partier) til dem er uholdbart og at konkurrentene forfekter en politikk som ikke er gjennomførbar. Hvis man setter seg inn i politikken og ser på historien, vil man raskt begynne å innse hvordan alt dette kun er skremselspropaganda utført av ledere som er redde for å miste makten sin. En ny regjeringen vil ikke utgjøre noen merkbar forskjell for den gjennomsnittlige borgeren i Norge. Å stemme inn Høyre og FrP med flertall på Stortinget vil ikke føre til noen reduksjon i statlig makt, tvang og trusler.

Vi blir fortalt løgner gjennom hele livet, av mennesker som selv ble fortalt løgner gjennom sine liv. Politikerne på Stortinget har blitt utsatt for de samme løgnene som oss, og de vil føre sin politikk etter løgnene de har blitt opplært på. Samtidig som dette skjer, vil de passe på at løgnene fortsetter å bli fortalt i de offentlige skolene og det offentlige rom, slik at fremtidige generasjoner også vil gi dem fortsatt støtte og økt makt over befolkningen, over våre liv, over vår frihet.

Staten representere tvang, den er ikke noe annet. Det å stemme i demokratiet, er ynkelig tigging. Ynkelig tigging om å få tilbake en liten brødsmule av de frihetene og pengene som staten har tatt fra oss. De lurer oss inn i akseptsanse av systemet ved hjelp av bestikkelser, bestikkelser for å få vår moralske støtte for systemet. Bestikkelser kommer i mange variasjoner; som f.eks. skattekutt, økte tilskudd til X eller Y, økt regulering av markedet, osv, osv. Dem som skriker høyest og tigger mest, får noen brødsmuler sendt i sin retning.

Staten vil ta fra oss hva den vil, fordi den sitter med all makt og alle våpnene og fengslene. Hvis politikerne har lyst til å gjøre noe ulovlig, da gjør dem det. Hvis politikerne misliker noe, innfører de reguleringer. Når staten har behov for økte midler, tar den midlene fra folket, enten direkte og åpenlyst eller ved svindel.

Det eneste vi har mulighet til er å velge hvem som skal være våre ledere, vi kan ikke velge å ikke ha noen ledere. Vi kan ikke velge frihet. Hvilken forskjell vil det være om vi bytter leder, når hele staten fortsatt er den samme?

Jeg har valgt å beholde hva jeg har igjen av stoltheten min ved å ikke gi min støtte. Det er altfor skamfullt å springe rundt i barnehagen, etter de større barna som har stjålet leketøyet mitt og kaster det frem og tilbake over hodet mitt. Nok er nok, jeg vil ikke delta lengre, det blir for ynkelig og skamfullt. Vi kommer aldri til å få tilbake det det som har blitt stjålet fra oss. De kan få beholde alt de har stjålet fra meg, jeg går min egen vei, jeg er ikke villig til å knele for brødsmuler.

Hvert eneste minutt man bruker på politikk er et minutt man ikke bruker på produktivt og kreativt arbeid, de eneste mekanismene som faktisk skaper frihet i verden. Vi må bygge opp vår selvtillit, vokse ut av slaveriet, være større, sterkere og mer stolte! Vi må bygge opp vår kunnskap og vår moral, og dermed vokse bort fra slaveriet vi har levd med så lenge. Vi gjør det med å søke etter frihet og ta i bruk frihet overalt hvor vi kan. Med å spre budskapet om frivillighet, med å gjøre endringer i våre egne liv. Det er kun i våre egne liv, med våre venner og vår familie, at vi kan utgjøre en forskjell og skape et bedre samfunn.

Hva bør vi gjøre når valget kommet? Da bør vi lese en bok, f.eks. en om frivillighet. Vi bør prate med våre venner, vår familie og aller best, en totalt fremmed. Forklare for mennesker hva staten egentlig er, hvilken ondskap den representerer og hvor skadelig den er for samfunnet. Fortelle om hvordan frivillighet er et mye bedre grunnlag for et fredelig samfunn. La oss ikke lengre knele, men stå oppreist og stolte.

(Foto av Stortinget)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *