En reise mot det bedre

Aktivt jobbe for å distansere seg selv fra jerngrepet som stat og offentlig har over deg som person og ditt liv, er en veldig gledelig og givende oppgave. Desto mer man klarer å frigjøre seg selv, desto mer energi, overskudd og glede vil man oppleve, men dette er nok avhengig av at man som person er tilhenger av ikke-aggresjons-prinsippet. En tilhenger av velferdsstaten vil ikke få samme resultat, men en liberalist vil nok ha nytteverdi av dette.

egg
Det kan også bringe med seg frustrasjon ved realisering av utfordringene man står ovenfor. Det aller viktigste er å fokusere på det som kan gi forandring uten for tunge grep. En langsiktig plan kan være nyttig, men det er viktig å ikke gripe over lange og tunge forandringer i starten.

Man må se på dette som en personlig reise, en reise mot en bedre situasjon for seg selv og sin familie. En reise mot bedre klarhet og økt kunnskap.

Dette er et emne som er stort, jeg skal forsøke å konkretisere og holde innleggene relativt korte. Jeg kommer ikke til å bruke mye tid på å argumentere for hvorfor du bør gjøre dette, det er selvinnlysende for enhver som har akseptert at vold er et dårlig grunnlag for å bygge samfunnet. Derimot kommer jeg til å poengtere mange ting i samfunnet som man kanskje ikke nødvendigvis var klar over involverer tvang og vold.

Første punktet er det aller viktigste: Jeg vil aldri oppfordre noen til å bryte lover og regler. Det er ødeleggende for deg som person, og din hjertesak med å spre frivillighet og fred, om du bryter lovverket og blir etterforsket, anmeldt, fengslet og straffet for slike forhold.

Selv om mange av dagens lover er såkalte «ulover», det er handlinger hvor det ikke er noen offer, vil det fort bli slik at du selv blir et offer hvis du blir tatt i en ulovlig handling.

Hvis en handling er med på å gjøre deg mer tilfreds i ditt liv og bidrar med å spre frivillighet, , bør du aldri la deg stoppe fra å gjøre hva du ønsker. Det er på tide at du begynner å hakke hull på egget du har vært innestengt i, på tide å bli virkelig fri til å leve livet slik du ønsker. Følg med videre!

Bli med i samtalen

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *